Deze tijd ……

We leven momenteel in een surrealistisch tijd! Maar ook heel verdrietig en ingrijpend. Toch, wanneer je zo in de tuin aan het werk bent, alles groen ziet worden, de aardappels weer gepoot zijn e.d. vergeet je even alle misère.
Heerlijk om een tuin te hebben en daarin lekker aan de slag te gaan.

Helaas kunnen de kindertuintjes dit jaar vooralsnog niet doorgaan.
Maar de grond ligt voorbereid. Ik had pootaardappels klaar liggen en wat zaad. Dus ben ik een beetje bezig om het netjes te houden, want wie weet……..

Toch wil ik jullie de positieve ontwikkelingen niet onthouden.
Een moeder mailde mij, dat zij als gezin een oud schuurtje in de achtertuin hadden gesloopt en dat vrijgekomen stukje grond gaan inrichten als moestuintje. Ook een vader was bezig in de achtertuin met zijn dochter en vriendinnetje een tuintje op te zetten. Kijk, daar doen we het voor! Daar word je blij van.

Nog een vraagje!! Bij de kindertuintjes is een ijzeren bak ingegraven.
Daar zwommen in het begin 2 goudvissen in. Ze hebben het blijkbaar prima naar hun zin, want inmiddels zijn het er twaalf en vanmiddag zag ik weer jonge visjes. Dus…….wie thuis een vijver heeft of een gezellige kom, geneer je niet en vang gerust een paar visjes weg! Maar ik wil er graag 2 houden, want ik ben wel trots op dat vijvertje. Soms zit er een kikker, een hagedis! Best bijzonder!

Ik wens jullie allemaal het allerbeste, gezondheid en zorg goed voor elkaar! Met vriendelijke groeten, Wil Vreugdenhil

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.